Vučić uoči Generalne skupštine Interpola: SRBIJA POBEĐUJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić uoči Generalne skupštine Interpola: "SRBIJA POBEĐUJE!"

"Ja ne volim te taktičke pobede, ja volim da strateški razmišljamo."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, u susret predstojećoj Generalnoj skupštini Interpola, na kojoj će se ponovo odlučivati o zahtevu Prištine za članstvo, da je bilo mnogo pritisaka, ali da očekuje da će ishod biti povoljan za Srbiju.

Na pitanje novinara kako komentariše to što su prištinski mediji preneli da je Priština od međunarodne zajednice dobila poruku da će na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom sastanku doživeti "spektakularan neuspeh", Vučić je rekao:

- Oni su opet očekivali veliku podršku, bilo je mnogo pritisaka, videli ste da su i neki naši favoriti pod znacima navoda negde lutali. Sa dve zemlje imamo problem, od kojih to nismo očekivali, ali, dobro sad.

- Svejedno, ja ne volim te taktičke pobede, ja volim da strateški razmišljamo. Ali, ako me to pitate, naravno, Srbija pobeđuje - naglasio je predsednik.

Prištinski mediji pišu da su tamošnji zvaničnici dobili poruku iz međunarodne zajednice da ove godine neće uspeti da se pridruže Međunarodnoj policijskoj organizaciji (Interpol), ali da zbog insistiranja premijera u ostavci Ramuša Haradinaja do sada nisu povukli prijavu.

Mediji navode da im je jedan od Haradinajevih zamenika rekao da će Hardinajeva tvrdoglavost "koštati Kosovo spektakularnog neuspeha".

BONUS VIDEO:

Jedna profesorka i četvorica sa KRVAVIM DOSIJEOM: Neko od njih će postati novi premijer tzv. Kosova (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Zabrinut sam zbog poteza Albanaca, bližimo se katastrofi" Vučić uputio upozorenje na sastanku sa Matvijenkovom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019

Susret sa Putinom u decembru...Predsednik Vučić se danas sastao sa predsednicom Saveta federacije Federalne skupštine Ruske federacije Valentinom Matvijenko, i pošto se zahvalio ruskoj delegaciji na jačanju ekonomske saradnje naših zemalja skrenuo je pažnju na najnovije provokacije Albanaca i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.