Vučić ugostio Hadzifejzovića: Istorijski intervju FOTO

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 13:34

Vučić ugostio Hadzifejzovića: "Istorijski intervju" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je sarajevskog novinara Senada Hadžifejzovića u Beogradu i najavio intervju koji će biti emitovan večeras na Fejs tv.

"Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uživo sa Senadom Hadžifejzovicem za Fejs tv, večeras od 20 časova", objavio je Vučić na intagram profilu "Budućnostsrbije".

On je postavio i fotografije sa Hadžifejzovićem sa terase Predsedništva Srbije.

Vučić je početkom marta, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u Sarajevu uručio vakcine, razgovarao ktatko za Fejs tv i tada Hadžifejzoviću obećao da će razgovarati uživo, u Beogradu ili Sarajevu u aprilu.

I sarajevska Fejs tv najavila je za večeras u 20 sati intervjusa predsednikom Srbije kao "veliki i istorijski, otvoreni i dugo najavljivani".

U najavi stoji da je predsednik Srbije održao obećanje dato nedavno tokom kratkog boravka u Sarajevu.

Dodaju da je njihova ekipa već stigla u Beograd i obavljaju se, kažu, poslednje pripreme za razgovora sa Vučicem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Apsolutni interes Srbije mir i stabilnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2021

"Srbija treba da dobije pravično rešenje za mnoga pitanje i ništa više", izjavio je za sarajevsku TV Fejs predsednik Srbije Aleksandar Vučić i naveo "da to ne znači da neko treba da se plaši Srbije, jer je apsolutni interes Srbije mir i stabilnost"...On je tako odgovorio u razgovoru za TV Fejs,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.