Vučić u Opovu dočekao veliki broj meštana

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Opovu dočekao veliki broj meštana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom Južnobanatskog okruga, a prva tačka je Opovo.

U tom mestu obišao je Dom zdravlja u kojem je zaposleno 70 ljudi, od kojih 20 lekara specijalista.

Ispred Doma zdravlja predsednika je dočekao veliki broj meštana Opova i zaposlenih u toj zdravstvenoj ustanovi, koja je, kako je rekla direktorka Sofija Popović, 2014. godine imala dug 105 miliona dinara.

Popović je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla da su od 2015. godine, pa u naredne dve, kompletno renovirane tri ambulante u Domu zdravlja, dobijen je novi sanitet od sredstava lokalne samouprave.

Kaže i da su aplicirali kod vladine Kancelarije za javna ulaganja za digitalni rendgen, ultrazvuk i još jedan sanitet, koji im je potreban za pružanje usluga meštanima Čente, kojima je bliži DZ u Opovu, od onog u Zrenjaninu.

Posetu Južnobanatskom okrugu predsednik Vučić će nastaviti obilaskom dela izgrađenog puta Opovo - Debeljača, a zatim će posetiti i Banatsko novo selo, Vršac, Belu Crkvu, Kovin i Pančevo.

Vučić je kampanju "Budućnost Srbije" započeo u četvrtak dvodnevnom posetom Pčinjskom okrugu.

Kako je ranije najavljeno, u okviru kampanje predsednik će obići 29 okruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Mi treba da štitimo naše seljake, a ne briselske" FOTO

Izvor: B92, 10.Feb.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom Južnobanatskog okruga...Danas obilazi Pančevo, Kovin, Opovo, Vršac, Belu Crkvu i Banatsko Novo Selo...Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas gazdinstvo porodice Maksimović u Banatskom Novom Selu, gde je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.