Vučić sutra na prezentaciji sistema Pronađi me

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 15:16

Vučić sutra na prezentaciji sistema "Pronađi me"

Predsednik Srbije prisustvovaće prezentaciji i puštanju u rad sistema "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica.

Prezentacija će se održati u sredu, 25. oktobra u 9 sati.

Dozvolu za puštanje u rad ovog sistema izdaće predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, nakon potpisivanja sporazuma između resorsnih ministarstava, a javnosti će na licu mesta biti prezentovano kako će izgledati i funkcionisati alarmni sistem kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neko dete u Srbiji nestane.

Sistem "Pronađi me" implementiran je na inicijativu Centra za nestalu i zlostavljanu decu (CNZD), a okupljenima će se obratiti i osnivač CNZD Igor Jurić, ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.