Vučić se sastao sa ambasadorom Irana FOTO

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 12:06

Vučić se sastao sa ambasadorom Irana FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Islamske Republike Iran Rašida Hasana Pura Baeija.

Nakon sastanka Vučić se oglasio na svom Instagram nalogu.

"Sa ambasadorom Baeijem razgovarao sam o mogućnostima za razvoj saradnje Srbije i Irana u oblastima od zajedničkog interesovanja gde potencijal vidimo u jačanju ekonomskih odnosa i trgovinskoj razmeni. Još jednom sam preneo iskrenu zahvalnost državnom vrhu u Teheranu i predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Raisiju na principijelnoj podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije i doslednoj podršci koju ovim povodom pružaju našoj zemlji u međunarodnim institucijama", objavio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ SE SASTAO SA AMBASADOROM IRANA: Iskrena zahvalnost za podršku teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Apr.2023

Predsednik Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Islamske Republike Iran Rašida Hasana Pura Baeija. – Sa ambasadorom Baeijem razgovarao sam o mogućnostima za razvoj saradnje Srbije i Irana u oblastima od zajedničkog interesovanja gde potencijal vidimo u jačanju ekonomskih odnosa i trgovinskoj...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.