Vučić sa delegacijom MDU o prioritetima Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa delegacijom MDU o prioritetima Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju Međunarodne demokratske unije, koju predvodi generalni sekretar Kristijan Katner i tom prilikom im predstavio političke i ekonomske prioritete Srbije.

Međunarodna demokratska unija je organizacija koja okuplja više od osamdeset stranaka desnog centra iz celog sveta i veoma je uticajna u svetskoj politici.

Predstavljajući političke i ekonomske prioritete Srbije, predsednik Vučić je istakao da su to >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mir i stabilnost u regionu, ekonomski napredak zemlje, kao i članstvo u Evropskoj uniji.

Predsednik Vučić je istakao da se tokom ove godine, uz pomoć bugarskog i austrijskog predsedavanja EU, otvaraju velike mogućnosti za napredak Srbije na evropskom putu i da će Srbija nastaviti sa društvenim i ekonomskim reformama koje omogućuju taj napredak.

Sagovornici su razgovarali i o odnosima na Zapadnom Balkanu.

Delegacija MDU je izrazila podršku regionalnoj politici mira i stabilnosti koju vode predsednik Vučić i Srbija, saopštila je Pres služba Predsednika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa delegacijom MDU: Predsednik predstavio političke i ekonomske prioritete Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2018

Sagovornici su razgovarali i o odnosima na Zapadnom Balkanu..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju Međunarodne demokratske unije, koju predvodi generalni sekretar Kristijan Katner i tom prilikom im predstavio političke i ekonomske prioritete Srbije...Međunarodna demokratska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.