Vučić sa Pastorom: Razgovor o budućnosti Srbije i srpsko-mađarskim odnosima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 13:12

Vučić sa Pastorom: Razgovor o budućnosti Srbije i srpsko-mađarskim odnosima (FOTO)

Predsednik je na svom Instagram nalogu objavio i fotografije susreta sa Pastorom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa predsednikom Skupštine AP Vojvodine i predsednikom SVM Ištvanom Pastorom.

- Odličan razgovor sa prijateljem Ištvanom Pastorom o budućnosti Srbije i srpsko-mađarskim odnosima - objavljeno je na zvaničnom Instagram profilu predsednika Vučića "buducnostsrbijeav".

Odličan razgovor sa prijateljem Ištvanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pastorom o budućnosti Srbije i srpsko-mađarskim odnosima.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Oct 23, 2020 at 1:56am PDT

Vučić je na svom Instagram nalogu objavio i fotografije susreta sa Pastorom.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAVRŠEN FORUM ŠANGAJSKE ORGANIZACIJE ZA SARADNJU+! Učestvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020

Predsednik je na Instagram profilu buducnostsrbijeav objavio fotografije sa ovog foruma..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je putem video-linka na Međunarodnom međupartijskom forumu ŠOS+ (Šangajska organizacija za saradnju +) na temu "Privreda za ljude"...Predsednik Republike Srbije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.