Vučić sa Lajčakom uoči konferencije OEBS-a

Izvor: Mondo, 02.Dec.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Lajčakom uoči konferencije OEBS-a

Premijer Srbije Aleksandar Vučić imao je danas bilateralni susret sa potpredsednikom slovačke vlade i šefom diplomatije Miroslavom Lajčakom.

Foto: Beta, Miloš Miškov

Vučić i Lajčak su se sastali u vili "Bokeljka".

Lajčak je jedan od mnogobrojnih ministara koji će u Beogradu učestvovati na 22. Ministarskom sastanku OEBS.

Slovačka pruža Srbiji nedvosmislenu podršku na putu evrointegracija, a jedna je od pet zemalja EU koje nisu priznale jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić sa Lajčakom

Izvor: Blic, 02.Dec.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić imao je danas bilateralni susret sa potpredsednikom slovačke vlade i šefom diplomatije Miroslavom Lajčakom...Vučić i Lajčak su se sastali u vili "Bokeljka"...Lajčak je jedan od mnogobrojnih ministara koji će u Beogradu učestvovati na 22. Ministarskom sastanku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.