Vučić sa Bajdenom: Može i vruća linija s Prištinom

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Bajdenom: Može i "vruća linija" s Prištinom

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas u Davosu posle susreta sa potpredsednikom SAD-a Džozefom Bajdenom da su mir i stabilnost najvažniji i da je u tom smislu spreman i na uspostavljanje "vruće linije" Beograd - Priština.

- Sve možemo da rešavamo, ako treba da uspostavljamo "vruće linije" Beograd - Priština, "crvene linije", kako god hoćete da je nazovete, da se čujemo u svakom trenutku - ja nemam ništa protiv. Dajte ljudi da uradimo sve što treba samo da imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mir i stabilnost - poručio je Vučić.

Potpredsednik Bajden je naglasio da je Srbija ključ stabilnosti Zapadnog Balkana i da je neophodno da što pre bude potpuno integrisana u EU.

- Veliki koraci su učinjeni i u dijalogu sa Prištinom - istakao je Bajden i zahvalio na gostoprimstvu koje mu je pruženo tokom njegovog prošlogodišnjeg boravka u Srbiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VUČIĆ U DAVOSU: Sačuvaćemo mir, uskoro crvena linija Beograd-Priština

Izvor: Kurir, 17.Jan.2017

..."Ako treba da uspostavimo crvenu liniju Beograd Priština da se čujemo u svakom trenutku, nemam ništa protiv Dajte da uradimo sve što treba samo da imamo mir i stabilnost", rekao je Vučić u izjavi novinarima posle sastanka sa američkim potpredsednikom Džozefom Bajdenom..Vučić je istakao da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.