Vučić razgovarao sa predstavnicima Atlanskog saveza

Izvor: B92, 17.Feb.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao sa predstavnicima Atlanskog saveza

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Minhenu sa predstavnicima organizacije Atlantski savez.

Kako navodi Tanjug, time je završio učešće na 55. Mihnenskoj bezbednosnoj konferenciji.

Inače, Atlantski savez je krovna organizacija koja okuplja političke lidere, akademike, vojne zvaničnike i diplomate u cilju podrške NATO-u.

Tokom učešća na konferenciji predsednik Srbije imao je niz bilateralnih susreta sa svetskim zvaničnicima, a među >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njima su bili evropski komesar Johanes Han, šefovi ruske i nemačke diplomatije, Sergej Lavrov i Hajko Mas, potpredsednik belgijske vlade Didije Rejnders..

Takođe, razgovarao je u odvojenim susretima sa poslanicima Bundestaga, senatorima i članovima delegacije Kongresa SAD, kao i sa zvaničnicima Ministarstva spoljnih poslova Velike Britanije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.