Izvor: RTS, 16.Avg.2022, 15:34

Vučić razgovarao s Pičom o dijalogu Beograda i Prištine

Uoči nove runde dijaloga Beograda i Prištine, predsednik Aleksandar Vučić je u telefonskom razgovoru sa specijalnim izaslanikom Ujedinjenog Kraljevstva za Zapadni Balkan Ser Stjuartom Pičom naglasio da će Srbija kao i uvek biti konstruktivna u nastojanjima da se nađe kompromisno rešenje.
Aleksandar Vučić je istakao da su mir i stabilnost od najveće važnosti i da će Srbija dati sve od sebe da ih sačuva, ali da to ne zavisi samo od jedne strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.
"Srbija će kao i uvek biti konstruktivna u nastojanjima da se nađe kompromisno rešenje", naglasio je predsednik Vučić.
Saglasili su se da Srbija i Ujedinjeno Kraljevstvo imaju mogućnosti da sarađuju na očuvanju mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu, bez obzira na različite stavove o jednostrano proglašenoj nezavisnosti tzv. Kosova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Pičom pred dijalog: "Srbija nastoji da nađe konstruktivno rešenje"

Izvor: B92, 16.Avg.2022

Predsednik Republike Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa specijalnim izaslanikom Ujedinjenog Kraljevstva za Zapadni Balkan Ser Stjuartom Pičom...Uoči nove runde dijaloga Beograda i Prištine, Vučić je u telefonskom razgovoru rekao da su mir i stabilnost od najveće važnosti i da će Srbija...

Nastavak na B92...

"MIR I STABILNOST SU OD NAJVEĆE VAŽNOSTI" Vučić uoči sastanka u Briselu razgovarao sa izaslanikom Pičom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa specijalnim izaslanikom Ujedinjenog Кraljevstva za Zapadni Balkan Ser Stjuartom Pičom...Uoči nove runde dijaloga Beograda i Prištine, predsednik Vučić je u telefonskom razgovoru rekao da su mir i stabilnost od najveće važnosti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SUTRA SASTANAK OD IZUZETNE VAŽNOSTI: Vučić i ambasadorka Čen Bo o jačanju saradnje Srbije i Kine

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022

Sastanak će biti održan u 09.15 časova..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ambasadorkom Narodne Republike Kine Čen Bo..., u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.