Vučić razgovarao s Lukašenkom

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao s Lukašenkom

Predsednici Srbije i Belorusije, Aleksandar Vučić i Aleksandar Lukašenko, razgovarali su danas telefonom o odnosima dve zemlje i trgovini, saopštili su kabineti dva predsednika.

Vučić je predsednika Belorusije detaljno informisao o detaljima "opasnog incidenta" u Kosovskoj Mitrovici u ponedeljak kada je uhapšen šef kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, kao i o celokupnoj situaciji na Kosovu, saopštio je kabinet predsednika Srbije.

Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i Lukašenko su iskazali isti stav o političkim pitanjima regionalnih i međunarodnih odnosa, navodi se u saopštenju.

Lukašenko je prihvatio poziv Vučića da poseti Srbiju, navodi se u saopštenju i dodaje da će detalji posete biti naknadno dogovoreni.

Vučić i Lukašenko su se dogovorili da specijalni izaslanik predsednika Srbije u narednom periodu poseti Belorusiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.