Vučić primio Kirbija

Izvor: Beta Video, 20.Mar.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić primio Kirbija

BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Majkla Kirbija. Premijer Vučić i ambasador Kirbi razgovarali su o bilateralnim odnosima Srbije i SAD, posebno o ekonomskoj saradnji i mogućim novim američkim investicijama u srpsku ekonomiju. Konstatovano je da Srbija nudi dobre uslove za strana ulaganja, a jedna od prednosti je stabilna politička i ekonomska situacija u zemlji. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Ruh o dolasku švajcarskih investitora

Izvor: RTS, 20.Mar.2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Švajcarske Žan-Danijel Ruh razgovarali su o ekonomskoj saradnji dveju zemalja i mogućnostima dolaska većeg broja švajcarskih investitora u Srbiju. . Kako...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.