Vučić položio venac u Potočarima

Izvor: Šumadija Press, 11.Nov.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić položio venac u Potočarima

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić položio je venac na spomen-obeležje u Memorijalnom centru u Potočarima. Delegacije predvođene Vučićem i Izetbegovićem obišli su potom Memorijalni centar u kojem je sahranjeno 6.377 ljudi.

Premijera Srbije, u Memorijalnom centru su dočekale majke Srebrenice. Munira Subašić, članica Udruženja majke Srebrenice kazala je da joj je veoma drago što je Vučić ponovo došao u Srebrenicu, položio cveće, kao i da je sve prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << u najboljem redu.

Vence na obeležje položili su i član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, u pratnji premijera Željke Cvijanović, predsednik Saveta ministara Denis Zvizdić, načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković, predstavnici drugih delegacija koje će kasnije učestvovati na investicionoj konferenciji.

U Srebrenici, gde se danas održava dvodnevna Investiciono-razvojna konferencija “Srebrenica 2015. – Mogućnosti i perspektive razvoja”, uz brojne zvaničnike iz zemalja regiona, učestvuje i oko 300 potencijalnih investitora.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će na Investiciono-razvojnoj konferenciji u Srebrenici, Srbija dati značajnu donaciju u novcu i finansirati izgradnju neophodnih javnih objekata.

Vučić je rekao i da će u delegaciji Srbije biti predstavnici Privredne komore i brojni privrednici, te izrazio očekivanje da će pozitivne efekte konferencije osetiti i stanovnici Bratunca, Vlasenice i Skelana.

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.