Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Okt.2020, 12:12

Vučić položio venac na spomenik Neznanom junaku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je danas venac na spomenik Neznanom junaku, na Avali, povodom Dana slobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu i upisao se u spomen knjigu odajući poštu, kako je naveo, besmrtnim oslobodiocima.

"Decenije koje prolaze ne umanjuju veličinu vašeg podviga. Zahvaljujući vašoj hrabrosti i velikoj žrtvi, Beograd danas živi kao slobodan grad u našoj, samostalnoj i nezavisnoj Srbiji", upisao je Vučić, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Kako je naveo, Beogad je grad "u kojem ljudi vide svoju i budućnost svoje dece".

"Današnji Beograd i Srbija pokazuju da vaša žrtva nije bila uzaludna. Junaci večna vam slava i hvala za slobodu", napisao je Vučić.

On je venac položio u pratnji ministra odbrane Aleksandra Vulina i načelnika Generalštaba Vojske Srbije Milana Mojsilovića i uz počasni stroj Garde, intoniranje državne himne i zvuke "Marša na Drinu".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Godišnjica oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu

Izvor: Beta Video, 20.Okt.2020

BEOGRAD - Na Avali, venac na spomenik Neznanom junaku položio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. (pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.