Vučić podržao dogovor Trampa i Sija

Izvor: B92, 27.Mar.2020, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić podržao dogovor Trampa i Sija

Predsednik Aleksandar Vučić podržao je razgovor predsednika SAD Donalda Trampa i predsednika Kine SI Đinpinga o koronavirusu.

"Upravo sam završio veoma dobar razgovor sa predsednikom Kine Sijem. Naširoko smo prićali o koronavirusu koji pustoši veliki deo naše planete. Kina je prošla kroz mnogo toga i stekla duboko razumevanje virusa. Blisko sarađujemo", napisao je Tramp na svom profilu na Tviteru.

Predsednik Vučić je sa svog profila na Tviteru odgovorio da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će Srbija pomoći da se pobedi ova pandemija.

"Hvala, prededniče Tramp i predsedniče Si, što radite zajedno u cilju rešavanja krize. Svetu je danas potrbeno vaše vođstvo više nego ikad. Radeći sa vama, EU, i drugima širom sveta, Srbija će odigrati svoju ulogu i pomoći da se pobedi ova panedmija", odgovorio mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"SVETU JE POTREBNO VAŠE VOĐSTVO" Vučić podržao Trampa i Sija u borbi protiv korone

Izvor: Blic, 27.Mar.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podržao je danas predsednike SAD i Kine Donalda Trampa i Si Đinpinga u borbi protiv pandemije korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.