Vučić počasnoj gardi u Istanbulu - merhaba asker

Izvor: RTS, 08.Jan.2020, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić počasnoj gardi u Istanbulu - merhaba asker

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je oko podneva u Istanbul gde prisustvuje svečanosti povodom puštanja u rad deonice gasovoda "Turski tok".
Tokom boravka u Turskoj, predsednik Aleksandar Vučić sastaće se i sa predsednikom Turske Redžepom Taipom Erdoganom, predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i predsednikom Vlade Bugarske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bojkom Borisovim, objavljeno je na instagram profilu Budućnost Srbije.

Vučića je na aerodromu dočekala počasna garda koje je on pozdravio na turskom sa "Merhaba asker".
Pored predsednika Srbije, otvaranju "Turskog toka" prisustvovaće i ministar energetike Srbije Aleksandar Antić.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Puštena u rad deonica "Turskog toka", gas za milione domova

Izvor: RTS, 08.Jan.2020

Predsednici Turske i Rusije, Redžep Tajip Erdogan i Vladimir Putin, svečano su pustili u rad deonicu gasovoda "Turski tok" simboličnim okretanjem ventila postavljenog na bini, a pridružili su im se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Bugarske Bojko Borisov. Drugi krak ovog gasovoda,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.