Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić osudio napad na novinara iz Grocke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas napad na novinara portala Žig info iz Grocke Milana Jovanovića i njegovu imovinu i naveo da očekuje da će tužilaštvo i policija pronaći počinioce tog krivičnog dela.

"Srbija ima snage i obračunaće se sa nasilnicima bez obzira ko su, ili na kojoj strani političkog spektra se nalaze", naveo je Vučić na tviter nalogu.

Nepoznate osobe su u noći između utorka i srede ubacile molotovljev koktel u kuću novinara Jovanovića nakon čega su u požaru izgoreli kuća, garaža i automobil, a Milan Jovanović i njegova supruga zbrinuti su u bolnici zbog posledica udisanja dima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučić osudio napad na novinara Jovanovića

Izvor: Mondo, 13.Dec.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najoštrije je danas osudio napad na Milana Jovanovića i njegovu imovinu u Vrčinu i očekuje od tužilaštva i policije da u nakraćem roku pronađu počinioce tog krivičnog dela...Foto: Beta/Miloš Miškov.."Srbija ima snage i obračunaće se sa nasilnicima, bez...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.