Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024, 09:30

Vučić od danas do 19. januara u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu

Betadanas 08:17

EPA-EFE/LAURENT GILLIERON
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće od danas do petka, 19. januara u Davosu, gde će prisustvovati Godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma, saopštilo je Predsedništvo.
Tokom boravka u Davosu Vučić će učestvovati na sesiji Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana, a planirano je i da prisustsvuje panelima Vraćanje vere u globalni sistem i Izgradnja Evrope budućnosti, kao i diskusiji na temu Novo evroazijsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << svitanje.
Tokom boravka u Davosu Vučić će imati niz bilateralnih susreta sa svetskim i evropskim zvaničnicima, kao i brojnim predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija.
U Davosu je sinoć počeo 54. Godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma (WEF) gde će se će okupiti brojne javne ličnosti, šefovi država ili vlada, partnerske kompanije Foruma, vodeći stručnjaci i predstavnici civilnog društva.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Politika



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Srbije stigao u Davos: Objavio fotografiju iz helikoptera

Izvor: 24sedam.rs, 16.Jan.2024

Tokom boravka u švajcarskom gradu Davosu, predsednik Vučić imaće i niz bilateralnih susreta sa svetskim i evropskim zvaničnicima

Nastavak na 24sedam.rs...

Davos, dan prvi: Vučić stigao, teme kamate i novo "normalno" stanje

Izvor: Blic, 16.Jan.2024

Politički i poslovni lideri počinju danas razgovore na 54. godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma u ​​Davosu, u Švajcarskoj. I predsednik Srbije Aleksandar Vučić je doputovao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.