Vučić o protestima: U redu je dok je mirno

Izvor: Prva.rs, 04.Apr.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o protestima: U redu je dok je mirno

Kako navodi, to je u redu sve dok je mirno.
"Mi smo demokratska zemlja i svako ima pravo da bude srećan ili nesrećan zbog izbornih rezultata. Zamislite kada bih ja pozvao sve svoje pristalice da idemo da slavimo", rekao je Vučić novinarima.
On je rekao da "nema vremena" za proteste jer treba da se "radi i bude još marljiviji".
"Onaj ko ima vremena uvek je u redu da protestuje dok je to mirno... i nadam se da se neće videti neodgovornost nekih političara koji su ranije pozivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << na nasilje, a sve dok neko izražava da li je za ili ne, dok je to na vikanju... to je sve okej", rekao je Vučić.
Vučić je još dodao da će vlada finansijski pomoći organizacijama udruženja sa Kosova "da ponovo naprave onaj zid plača koji su im srušili".
Na pitanje o rezultatima izbora, rekao je da se čekaju konačni podaci, ali da očekuje da će osvojiti 56 odsto glasova.
Ukazao je da dolaze rezultati sa Kosova i Metohije, gde je dobio 80 odsto glasova.
Više hiljada ljudi protestovalo je u ponedeljak u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Novi protesti najavljeni su i za danas.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.