Vučić o Haradinaju: Nisam u stanju da prokomentarišem

Izvor: B92, 16.Apr.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o Haradinaju: Nisam u stanju da prokomentarišem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je od komentarisanja tuđih želja za nekim teritorijama važniji razgovor sa prijateljima iz Nemačke.

On je napomenuo da se razgovori vode o investicijama i o tome kako će naš narod da živi.

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara, u vezi sa izjavom kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, koji je juče izjavio da će auto-putem Priština-Gnjilane-Belo brdo biti povezana "Anamorava" (Kosovsko pomoravlje) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa, kako tvrdi, "istočnim Kosovom" (Opštine Preševo i Bujanovac)

"Nisam u stanju da prokomentarišem kolike su nečije želje za nekim teritorijama. Mnogo mi je važnije da sa našim prijateljima iz Nemačke razgovaramo o investicijama i o tome kako će naši ljudi da žive, umesto o nečemu što je nekome bilo važno pre sedam vekova", poručio je Vučić na pres konferenciji nakon sastanka sa premijerom nemačke savezne pokrajine Baden-Virtemberg Vinfridom Krečmanom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.