Vučić iznenadio posetom vojnike na Topčideru

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2020, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić iznenadio posetom vojnike na Topčideru

Predsednik Aleksandar Vučić nenajavljeno je danas posetio pripadnike 5. bataljona Vojne policije u kasarni "Topčider", od kojih je želeo neposredno da čuje kako oni vide stanje u vojsci Predsednik Aleksandar Vučić nenajavljeno je danas posetio pripadnike 5. bataljona Vojne policije u kasarni "Topčider", od kojih je želeo neposredno da čuje kako oni vide stanje u vojsci.Vučić sa pripadnicima vojne policije razgovara tokom ručka, u njihovoj kantini, a želeo je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << čuje od njih više o tome koja im je oprema potrebna, šta bi unapredilo njihov standard, kolika je potreba za stanovima.Predsednika i vrhovnog komandanta oružanih snaga u kasarni su dočekali ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba VS Milan Mojsilović, komandant Garde general major Milomir Todorović, načelnik Uprave vojne policije brigadni general Rajko Milovanović i načelnih Uprave za operativne poslove general major Želimir Glišović.Raport mu je podneo kapetan Strahinja Babić.Inače, američki vojni sajt Global fajer pauer upravo je objavio najnoviju rang listu zemalja po vojnoj snazi i kapacitetima, po kojoj je Srbija, u odnosu na prošlu godinu, napredovala za 13 pozicija i trenutno je na 65. mestu među ukupno 138 zemalja, koliko je rangirano.Pročitajte još: Vučić i Mali obišli gradilište Beograda na vodiOstale zemlje regiona niže su rangirane od Srbije - Hrvatska na 69. mestu, Severna Makedonija na 127. mestu, Crna Gora na 123. i BiH na 133. mestu.Zemlje su rangirane na osnovu više od 50 faktora koji određuju "indeks moći", odnosno kategorija počev od vojne moći, broja stanovnika i vojnika, preko finansija do logističkih sposobnosti, prirodnih resursa i geografskog položaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić posetio vojnike na Topčideru

Izvor: Blic, 09.Feb.2020

Predsednik Aleksandar Vučić nenajavljeno je danas posetio pripadnike 5. bataljona Vojne policije u kasarni "Topčider", od kojih je želeo neposredno da čuje kako oni vide stanje u vojsci.

Nastavak na Blic...

Vučić: Manjak radnika u Beogradu zbog većeg standarda

Izvor: Beta, 09.Feb.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da stanovnici Beograda sada imaju viši standard i da želje bolje i plaćenije poslove, što je, kako je ocenio, dovelo do toga da ne postoji dovoljno radnika.Vučić je, tokom obilaska Vojske Srbije u kasarni na Topčideru, rekao da će tih problema...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.