Vučić iz Davosa: Vuk za Vukana FOTO

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić iz Davosa: Vuk za Vukana FOTO

Predsednik Srbije boravio je u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu, a pred povratak u Srbiju iskoristio je priliku da svrati u suvenirnicu i kupi poklone.

Vučić na svom Instagram profilu napisao "Iz suvenirnice - uspomena iz Davosa, šolja i toblerone za Milicu i Danila, plišani vuk za Vukana".

Podsetimo, Vučić je u Davosu boravio od ponedeljka i prisustvovao ceremoniji zvaničnog otvaranja Foruma i izlaganju predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i skupu na kojem se obratio predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp.

Na forumu svetskih ekonomskih lidera, predsednik Vučić učestvovao je na sesiji "Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UVEK MISLI NA SVOJE NAJMILIJE! Pogledajte poklone koje predsednik Vučić iz Davosa nosi svojoj deci! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu...Vučić se za dva dana sastao sa mnogim svetskim zvaničnicima, ali je pored svega stigao da kupi poklone za svoje najmilije...On je fotografiju iz suvenirnice objavio na svom profilu na Instagramu...Iz suvenirnice -...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.