Vučić i Tači sutra u Briselu s Federikom Mogerini

Izvor: Danas, 07.Nov.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Tači sutra u Briselu s Federikom Mogerini

Predsednici Srbije i Kosova, Aleksandar Vučić i Hašim Tači, sastaće se sutra u Briselu s visokom predstavnicom Federikom Mogerini, potvrđeno je iz Evropske unije, prenosi N1. Članak Vučić i Tači sutra u Briselu s Federikom Mogerini se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači: Radije bih vodio dijalog sa đavolom nego sa Vučićem

Izvor: Danas, 07.Nov.2018

Predsednik Kosova Hašim Tači u intervjuu za Kosovapres potvrdio je sastanak da će se u četvrtak u Briselu nastaviti pregovori između Kosova i Srbije uz posredovanje Evropske unije. Članak Tači: Radije bih vodio dijalog sa đavolom nego sa Vučićem se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Vučić: Teški dani pred Srbijom, žele da nas energetski izbace sa severa Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2018, 05:15

U Briselu su večeras nešto posle 20 sati završeni razgovori u okviru dijaloga Beograda i Prištine u kojima posreduje Evropska unija. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se dijalog nastaviti kad Priština povuče svoje protivpravne odluke..."Ovde se niko od nas neće pojaviti dok...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.