Vučić i Rus: Velika Albanija velika opasnost

Izvor: Mondo, 19.Maj.2017, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Rus: "Velika Albanija" velika opasnost

Ideju tzv. "velike Albanije", koju albanske i prištinske vlasti sve češće zagovaraju, osudili su danas premijer Aleksandar Vučić i njegov gost Leonid Slucki iz Rusije, ukazujući da ona nosi opasnost po regionalnu stabilnost.

Foto: YouTube/screenshot - MONDO ilustracija

Predsedavajući Komiteta Državne Dume Ruske Federacije za međunarodna pitanja koji je stigao u Beograd i Vučić izrazili su brigu zbog tog projekta.

Vučić je naglasio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Srbija opredeljena za politiku koja regionu donosi mir i saradnju.

"Od početka su bili protiv Srbije, Voker priznao"

Bilo je reči i o napretku ekonomske saradnje Srbije i Rusije, kao i o budućim dogovorima na Sanktpeterburškom forumu početkom juna gde se očekuje i učešće srpskih ministara.

Milijarder Pacoli pravi "novo" Kosovo!?

Tokom razgovora o unapređenju političke i ekonomske saradnje dveju zemalja, premijer Vučić je zahvalio i na razumevanju koje Rusija pokazuje za stavove i politiku Srbije, ne odstupajući od principijelnog stava da poštuje teritorijalni integritet i ne prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.