Vučić i Dačić sa kanadskim šefom diplomatije

Izvor: RTS, 31.Avg.2014, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Dačić sa kanadskim šefom diplomatije

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić sastaće se sutra sa ministrom spoljnih poslova Kanade Džonom Berdom koji boravi u višednevnoj poseti Srbiji.

Kako je najavila Vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, Vučić će sa Berdom razgovarati u 11.30 sati u zgradi Vlade Srbije u Nemanjinoj 11, prenosi Tanjug.

Ministarstvo spoljnih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštilo je ranije da će se Dačić i Berd sastati sutra u 9 sati u Palati Srbije, posle čega su predviđene izjave za medije.

Kanadski ministar, koji u Beogradu boravi od 29. avgusta, došao je na poziv ministra Dačića. Ovo je prva poseta kanadskog ministra spoljnih poslova Srbiji od 2001. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najviši srpski zvaničnici sa kanadskim ministrom

Izvor: Akter, 31.Avg.2014

Najviši srpski zvaničnici razgovaraće sutra sa šefom kanadske diplomatije Džonom Berdom koji boravi u višednevnoj poseti Srbiji..Kako je najavila Pres služba predsednika Srbije, predsednik Tomislav Nikolić sastaće se sa Berdom u 10.30. u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike...Predsednik...

Nastavak na Akter...

"Ojačati saradnju Srbije i Kanade"

Izvor: B92, 01.Sep.2014, 08:41

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova Kanade da je neophodno unapređivanje saradnje dve zemlje...Vučić je na sastanku sa Džonom Berdom istakao da Srbija i Kanada imaju izuzetno dobre odnose, ali da je moguć napredak, posebno na polju ekonomije...Premijer...

Nastavak na B92...

Dačić uputio telegram saučešća povodom smrti Tepavca

Izvor: Press, 01.Sep.2014

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je, povodom smrti nekadašnjeg šefa diplomatije SFR Jugoslavije Mirka Tepavca, telegram saučešća porodici i prijateljima.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.