Vučić čeka zvaničan poziv iz BiH

Izvor: B92, 30.Apr.2014, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čeka zvaničan poziv iz BiH

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić još nije dobio zvaničan poziv predsedavajućeg Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića da poseti Sarajevo, piše "Danas".

"Kada dobijemo zvaničan poziv Izetbegovića, rado ćemo se odazvati", nezvanično je rečeno "Danasu" u kabinetu srpskog premijera na pitanje kada Vučić planira da ode u zvaničnu posetu Sarajevu.

Izetbegović je u ponedeljak rekao da je uputio poziv premijeru Srbije da učestvuje na Petoj međunarodnoj investicionoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konferenciji "Sarajevo biznis forum", koja se odrzava 14. i 15. maja u Sarajevu.

Izetbegović je rekao da se nada da će Vučić prihvatiti poziv, jer bi to, kako kaže, bila dobra prilika za razgovor o unapređenju ekonomske saradnje i zajedničkim projektima za ekonomski oporavak i razvoj dve države.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić čeka zvaničan poziv iz Sarajeva

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2014

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić još nije dobio zvaničan poziv predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića da posjeti Sarajevo, piše "Danas".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.