Vučić: Vlada nema plan za zaposlene u javnim službama

Izvor: Radio 021, 30.Dec.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Vlada nema plan za zaposlene u javnim službama

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Vlada još nema plan vezan za broj zaposlenih u javnim službama i da je to jedina slaba tačka njenog programa, na koju je sa pravom ukazao predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović.

"Sve drugo su demagoške, prazne priče, koje nemaju nikakve veze sa realnošću", rekao je Vučić. Naveo je da "postoje uvek oni koji kritikuju, uvek će naći neku manu, a sami nikad ništa nisu uradili".

Vučić je rekao da očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da se njegovom timu saradnika priključe i ljudi koji imaju drugačije mišljenje, kako bi zajedno gradili Srbiju, i u tom kontekstu pomenuo Sonju Liht i Ivana Vejvodu.

Poručio je da plate i penzije u Srbiji više neće biti smanjivane i apelovao na građane da se strpe još dve godine jer će tada moći da vide prve pozitivne rezultate. "Videćete na šta će Srbija ličiti za pet godina, a videćete i na šta će ličiti zemlje koje nisu imale hrabrosti da istrpe političke pritiske i kritike", rekao je Vučić.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.