Izvor: N1 televizija, 05.Maj.2021, 09:55

Vučić: Vakcinisanima dodatnih 3.000 dinara od države

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće biti donošene "diskriminacione mere" za one koji ne žele da prime vakcinu protiv korona virusa, ali da će se raditi na tome da se "nagrade ljude koji su pokazali odgovornost" i da je doneta odluka da se "dodatno finansira pomoć za ljude koji su se vakcinisali". Vučić je izjavio da će osim pomoći od 30 evra, odnosno 50 evra za penzionere, oni koji su vakcinisani dobiti još po 3.000 dinara.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić: Vakcinisanima protiv Kovida 19 dodatnih 3.000 dinara pomoći

Izvor: VOA, 05.Maj.2021

Svi građani koji su do sada vakcinisani ili prime bar jednu dozu vakcine protiv korona virusa do 31. maja, dobiće od države dodatnih 3.000 dinara (oko 30 američkih dolara), najavio je u sredu predsednik Srbije Alekandar Vučić. On je za TV Pink najavio da će tu odluku Vlada doneti kako bi nagradila...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.