Vučić: Uklonjeno 78 odsto objekata za BG na vodi

Izvor: Press, 08.Mar.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Uklonjeno 78 odsto objekata za BG na vodi

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na prostoru gde će se graditi "Beograd na vodi" već uklonjeno 77-78 odsto objekata i da će se već pre kraja ove godine videti koliko će taj deo grada biti bolji i lepši.
Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da se sprovodi eksproprijacija zemljišta i da su stanari iz tih objekata, koji su živeli po vagonima i u barakama, u najvećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << delu već dobili neka rešenja za nove stanove.

"Mnogi kažu da sada pod hitno treba da se zaustavi taj projekat i to kažu oni isti koji su do juče govorili da taj projekat ne postoji i da su to Vučićevi pusti snovi, da su to maštarije i gluposti i da je to nešto samo na papiru i da nikada neće da bude", naglasio je premijer.

On je zapitao - Što onda sada brinu i kažu da treba taj projekat da zaustavimo.

"Ili valjda treba da nam ostanu nehigijenske romske ili bilo koje druge mahale, prljavština, ili cementne baze i olupine brodova i to da nam ulepšava centar grada", naveo je Vučić.

On je poručio da ne može s tim da se složi i podsetio da je slično bilo kada je Srbija uvodila železnicu, odnosno da se niko sa tim nije slagao i da su svi govorili - šta će nam železnica i da će ona da uništi naše šljivike.

Vučić je takođe naglasio da će država nastaviti da sprovodi taj projekat i da će sve te koji sada iznose primedbe na račun "Beograda na vodi" kasnije podsetiti kako je izgledalo to područje.

On je dodao da država taj projekat gura napred bez buke u javnosti.

"Mi smo predvideli da 2015. ne bude laka, ali da mnogo toga uradimo, da bi 2016. svi videli efekte mera koje smo preduzeli", napomenuo je Vučić.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Uklonjeno 78 odsto objekata za BG na vodi

Izvor: Studio B, 08.Mar.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je na prostoru gde će se graditi "Beograd na vodi" već uklonjeno 77-78 odsto objekata i da će se već pre kraja ove godine videti koliko će taj deo grada biti bolji i lepši...Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da se sprovodi eksproprijacija...

Nastavak na Studio B...

Vučić: Uklonjeno 78 odsto objekata za "Beograd na vodi"

Izvor: Blic, 08.Mar.2015

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na prostoru gde će se graditi "Beograd na vodi" već uklonjeno 77-78 odsto objekata i da će se već pre kraja ove godine videti koliko će taj deo grada biti bolji i lepši...Vučić je rekao da se sprovodi eksproprijacija zemljišta i da su stanari...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.