Vučić: Tražićemo imena svih napadača na navijače Crvene zvezde

Izvor: Beta Video, 05.Okt.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tražićemo imena svih napadača na navijače Crvene zvezde

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija tražiti od Fransucke imena svih ``bandita i huligana`` koji su učestvovali u napadu na navijače fudbalskog kluba Crvene Zvezde posle utakmice u Parizu. Vučić je novinarima u hotelu Hilton rekao da Srbija traži od Francuske imena svih koji su učestvovali u tuči navijača posle utakmice Crvene zvezde i Pari Sen Žermena, 3. oktobra.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

PSŽ identifikovao 30 napadača na Zvezdine navijače

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018

Svima im preti jednogodišnja zabrana dolaska na utakmice...Foto: Tanjug/AP/Thibault Camus..Indicent koji se dogodio u sredu uveče ispred "Parka prinčeva" doveo je do pokretanja istrage UEFA protiv Pari Sen Žermena, ali i Crvene zvezde, iako su njeni navijači bili ti koji su prvi napadnuti...Povodom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.