Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija spremna za kompromise, ne za ponižavanje

BEOGRAD - Vjerujem da ćemo po pitanju KiM uskoro, za dva ili tri mjeseca, imati stvorene uslove za nastavak dijaloga, od kojeg mi očekujemo da vodi kompromisnom rješenju, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poslije razgovora sa Metjuom Palmerom, zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vučić: Srbija je spremna za kompromis ali nije i nikada neće biti spremna za ponižavanje sebe

Izvor: Beta Video, 04.Nov.2019

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konfrenciji za novinare sa specijalni m izaslanikom za Zapadni Balkan Metju Palmeriom izjavio je da želi da dijalog bude ozbiljan i da vodi ka kompromisnom rešenju.Takođe je rekao: Srbija je spremna za kompromis ali nije i nikada neće biti spremna...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.