Vučić: Si, Putin.., pa Makron u Srbiji u julu

Izvor: Mondo, 27.Mar.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Si, Putin.., pa Makron u Srbiji u julu

Šef francuske države Emanuel Makron dolazi u julu u posetu Srbiji, potvrdio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je dobio i potvrdu za tačan datum.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

"Dolazi Makron, a ja ću pre toga, ako bude sve u redu i pre toga ne podnesem ostavku ili budem ubijen, imati priliku da se u Kini 25. aprila vidim s predsednikom Kine Si Đinpingom, što je veoma važan susret, i verujem da ću i (ruskog predsednika) Vladimira Putina sresti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Kini", rekao je Vučić sinoć na TV Hepi.

Makron se obratio naciji: Red obećanja, red pretnji

Izrazio je uverenje da će imati priliku, za još jedan ili dva važna susreta, ali nije otkrio o kome je reč.

Upitan da li planira da intenzivira saradnju sa SAD i, možda, posetu Americi, Vučić je istakao da nikada ne moli za susrete.

Makronova greška: Građanima uvaliti cenu ekologije

"Čekam poziv za Ameriku. Kada dođe poziv, ići ću", rekao je Vučić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.