Vučić: S Trajkovićem 30. januara, propust u organizaciji

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: S Trajkovićem 30. januara, propust u organizaciji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa Momčilom Trajkovićem iz Spskog nacionalnog foruma u utorak, 30. januara, u Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju iz Predsedništva, došlo je do propusta u organizaciji sastanka tokom boravka Vučića na Kosovu, uprkos, kako je rečeno, želji Vučića da čuje mišljenje svih relevantnih predstavnika srpskog naroda na KiM.

Podsećamo, Momčilo Trajković iz Srpskog nacionalnog foruma je uputio otvoreno pismo predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Srbije Aleksandru Vučiću, pošto nije došlo do njihovog susreta, iako je, kako tvrdi, bilo dogovoreno da se razgovor organizuje u subotu, prilikom boravka predsednika Srbije u Gračanici.

On tvrdi da su njegove namere bile dobronamerne i da je želeo da Vučić sasluša njegovo mišljenje o stanju na Kosovu i Metohiji. Trajković je podsetio Vučića da je i Oliver Ivanović "na vreme ukazivao da stanje na Kosovu i Metohiji nije onako kako ga predstavljaju Vučićevi izabranici", kao i da je i on (Trajković) više puta o tome govorio.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sastanak Aleksandra Vučića i Momčila Trajkovića u utorak, 30. januaraSastanak Aleksandra Vučića i Momčila Trajkovića u utorak, 30. januaraSastanak Aleksandra Vučića i Momčila Trajkovića u utorak, 30. januaraSastanak Aleksandra Vučića i

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2018

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Momčila Trajkovića iz Spskog nacionalnog foruma zakazan je za utorak, 30. januara, u Beogradu, saopštila je danas služba za informisanje predsednika Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.