Vučić: Rekonstruisaćemo auto-put od Batrovaca do Kuzmina

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Rekonstruisaćemo auto-put od Batrovaca do Kuzmina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da je da se radi projekat da auto-put za Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu ide i preko Šida.

On je najavio da će u sredu početi obnova auto-puta Beograd - Zagreb od Batrovaca do Kuzmina.

On je rekao da se radi projekat za krak auto-puta koji bi išao od Šida preko Kuzmina do R.Srpske i BiH u dužini od 19 kilometara, dok će se rekonstrukcija auto - puta prema Hrvatskoj raditi od graničnog prelaza Batrovci do Kuzmina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u dužini od 22 kilometra.

- Ne možemo da imamo tako loš deo auto-puta i tako star. Važno je da se uradi što pre. Malo će ljudi da se žali na gužvu ali sada kada imamo novca bolje da uradimo puteve i auto-puteve i da možemo da pokažemo snagu Srbije - rekao je predsednik u Šidu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.