Vučić: Pratimo situaciju u BiH i RS

Izvor: B92, 11.Dec.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Pratimo situaciju u BiH i RS

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija posebno prati situaciju u BiH i Republici Srpskoj i da će se po povratku iz Brisela sastati sa Miloradom Dodikom.

"Sinoć sam kratko razgovarao sa Dodikom. Posebno pratimo situaciju u BiH i RS", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o ustavnoj krizi u RS, nakon obilaska pogona kompanije Lames u Sremskoj Mitrovici.

Dodao je i da će u Beogradu posle Brisela, u koji putuje u ponedeljak, moći otvoreno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovara o svemu sa Dodikom.

Osim toga, premijer je izjavio da je Vlada Srbije odložila donošenje odluke o privatizaciji Telekoma Srbije za 16 sati.

Kako kaće, najbolju ponudu su dali Amerikanci.

“Da su dali 100, 200 miliona evra više, ne bi bilo dileme…”, naveo je on.

"Veoma je teško doneti takvu odluku i ne brinem za to što znam kakva god odluka da bude isti će da napadaju, oni kojima je to zanimanje, koji nemaju nikakve argumente", rekao je premijer novinarima u Sremskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Telekom Srbija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.