Vučić: Pokazali smo dobro srpsko gostoprimstvo

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Pokazali smo dobro srpsko gostoprimstvo

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija danas, tokom posjete članova Predsjedništva BiH, pokazala dobro srpsko gostoprimstvo i gostoljubivost, javlja Tanjug.

Vučić je novinarima na Kalemegdanu, nakon šetnje Knez Mihajlovom s članovima Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem, Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem rekao da su narodi u posljednjih 15 dana imali priliku mnogo toga naučiti jedni o drugima, ali ono što je najvažnije je što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << to što ne smije ponoviti u budućnosti.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da je uvjeren da će se zbog toga umjeti da cijeni ono što će se s pažnjom, odgovornošću i ozbiljnošću zajednički izraditi.

 "Prije svega to je ekonomski boljitak za sve nas i otvoreni i iskreni razgovori kojima ćemo podizati povjerenje kako između nas, tako i između naših ljudi, naroda i zemalja", rekao je Vučić.

Vučić je po obilasku centra Beograda zahvalio prijateljima iz BiH koji su, kako je rekao, bili izvanredni gosti, istaknuvši da su tokom sastanaka započeli veliki posao od kojeg će koristi imati građani obe države.

I članovi Predsjedništva BiH Dragan Čović, Mladen Ivanić i Bakir Izetbegović ocijenili su da današnja posjeta predstavlja prekretnicu u odnosima dvije zemlje.

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine završili su oko 18 časova zvaničnu posjetu Beogradu šetnjom Knez Mihajlovom ulicom i Kalemegdanom s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, uz zajedničku poruku da je budućnost regije u iskrenim odnosima, suradnji i povjerenju i ekonomskim i infrastrukturnim projektima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.