Vučić: Plašim se ćemo datum dobiti tek u januaru

Izvor: Press, 06.Jun.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Plašim se ćemo datum dobiti tek u januaru

Vučić je za "Blic” naveo da se plaši da bi to mogao da bude i januar što ne bi bila loša vest, ali ni, kako kaže, tako dobra kao da u oktobru počnemo pregovore.

"Sve evropske zemlje, pa i one sa najtvrđim stavom prema proširenju će imati pozitivan stav i uveren sam da ćemo dobiti datum", rekao je prvi potpredsednik vlade.

On je ukazao da pregovori svakako ne počinju u junu te da je to rezultat pogrešne interpretacija kako medija tako i političara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Vučić je upitan šta bi značilo nedobijanje datuma rekao da o tome ne želi da govori.

"To bi bila loša vest za Srbiju, za sve nas. To nema veze s politikom, političkim strankama, već sa građanima ove zemlje. Ali uveren sam da ljudi u EU ne žele da kazne ni Srbiju ni njene građane. Posebno zato što je prema njihovom priznanju, njihovim rečima, ne mojim, ova vlada više uradila u prethodnih 10 meseci nego prethodna u deset godina", rekao je Vučić.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Građani ne žele izbore, siti su ih

Izvor: Press, 07.Jun.2013, 08:38

"Sve evropske zemlje, pa i one sa najtvrđim stavom prema proširenju, imaće pozitivan stav i uveren sam da ćemo dobiti datum. Međutim, pregovori svakako ne počinju u junu, već je to rezultat pogrešne interpretacije kako medija, tako i političara", kaže Vučić.. On dodaje da bi nedobijanje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.