Vučić: Nikoga neću krivično goniti za napad

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nikoga neću krivično goniti za napad

Premijer Aleksandar Vučić rekao je danas da nikoga neće krivično goniti zbog napada na komemoraciji u Memorijalnom centru Potočari, jer veruje da će nadležni organi Srbije, RS i BiH obaviti posao koji im je propisan zakonom, te da će počinioci odgovarati.

- Ne tražimo ni pravnu ni političku osvetu - poručio je Vučić na konferenciji za štampu posle razgovora sa predsednikom RS Miloradom Dodikom.

On je naglasio da ga ne interesuju nikakve građanske parnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ni zahtevi za nadoknadu građanske štete.

- Kao učesnik događaja u Potočarima nekako kada prođe određeno vreme, motate slike po glavi, pokušavate da suzbijete gnev zbog svega što se dogodilo i odnosa mnogih ljudi, čudnih odgovora koje sam slušao u poslednje vreme, neverovatnih teorija, a sve je bilo tako jednostavno i očigledno za svakog ko je bio tamo - naveo je Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.