Vučić: Napadači na Stefanovića već uhapšeni

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2018, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Napadači na Stefanovića već uhapšeni

Lica osumnjičena za napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića već su uhapšena, izjavio je u petak uveče predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da osuđuje to što se dogodilo.

- Dobio sam informaciju po okončanju sastanka (sa članovima vlade). Republika Srbija je pravna država, lica koja su učestvovala u incidentu su uhapšena. Napadnuti imaju lakše povrede. Država je reagovala hitno, obavila svoj posao, pokazala da nije banana država - rekao je Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
On je naglasio i da ne želi da govori o različitim verzijama kako je do tog napada došlo.

- Nemam pravo da se zalažem za najoštriju kaznu, ali bih voleo da se to dogodi, jer Srbija mora da bude zemlja u kojoj se poštuje kad neko ima drugačije mišljenje, u kojoj se poštuje pravo na okupljanje... - poručio je predsednik Srbije.

Dodao je i da je to jedini način na koji država treba da reaguje kada je neko napadnut.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Orlić: Napadači na Stefanovića nemaju veze sa SNS

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2018

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je da napadači na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića nemaju nikakve veze sa SNS i da je predsednik stranke Aleksandar Vučić osudio taj napad...Država je brzo reagovala i u roku od 90 minuta napadači su identifikovani...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.