Vučić: Kolinda mi je ukrala šou? To je u redu...

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Kolinda mi je ukrala šou? To je u redu...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je navode hrvatskih medija da mu je Kolinda Grabar Kitarović "ukrala šou2 na svečanosti inauguracije.

On je rekao da je to u redu, ali je dodao da se srećan što su mu šou "ukrali" i drugi gosti, jer su svi oni bili deo lepe svečanosti, koja nije bila takmičenje, već saradnja i međusobno savetovanje.

- To je u redu, to su unutrasnje stvari. “Šou su mi ukrali” i presrećan sam zbog toga i predsednica Hrvatske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predsednik Crne Gore, Makedonije, tri člana Predsedništva BiH, Borut Pahor koji je ipak našao vremena da dođe u toku dana premijeri Mađarske, Austrije, Gabona - rekao je Vučić novinarima.

On je istakao da su svi oni na određeni način bili deo lepe svečanosti i dodaje da ne misli da je bilo takmičenje, već saradnja i međusobno savetovanje, kao i dobra volja koju treba da pokažemo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hrvatski mediji: Kolinda ukrala Vučiću šou; Vučić: Presrećan sam zbog toga!

Izvor: BKTV News, 24.Jun.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je navode hrvatskih medija da mu je Kolinda Grabar Kitarović “ukrala šou” na svečanosti inauguracije...On je rekao da je to u redu, ali je dodao da se srećan što su mu šou "ukrali" i drugi gosti, jer su svi oni bili deo lepe svečanosti,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.