Vučić: Još brža realizacija Beograda na vodi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Još brža realizacija Beograda na vodi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa direktorom kompanije Eagle Hills Muhamedom Alabarom o svim fazama projekta Beograd na vodi i istakao da je zahvaljujući takvim investicijama privreda Srbije sada na stabilnom putu rasta i razvoja.

Alabar je pozdravio ekonomske reforme, koje je Srbija sprovela, i obećao još bržu realizaciju svih faza ove investicije, kako bi projekat bio završen što pre, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Kada smo razgovarali 2013. godine, stopa rasta ekonomije bila je niska, ali je, zahvaljujući investicijama, kao što je projekat Beograd na vodi, privreda Srbije sada na stabilnom putu rasta i razvoja. Najzapušteniji deo grada, koji trenutno predstavlja najveće gradilište, na kojem je angažovano preko 1.500 radnika svakoga dana, pretvaramo u najlepši deo prestonice", istakao je predsednik Vučić.

Dvojica sagovornika razgovarali su o značaju ove investicije za ekonomski razvoj Srbije.

Predsednik Vučić zahvalio je princu prestolonasledniku Ujedinjenih Arapskih Emirata šeiku Mohamedu bin Zajedu al Nahjanu i direktoru kompanije Eagle Hills Muhamedu Alabaru na ulaganjima koja su pokrenuli u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.