Vučić: Istraga će biti završena, optužnica će biti podignuta

Izvor: B92, 11.Okt.2023, 13:17

Vučić: Istraga će biti završena, optužnica će biti podignuta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da danima čuje na opozicionim medijima kako Srbija nije dovoljno učunila da zaštiti Srbe, a drugi dan o sankcijama.

Prema njegovim rečima, uvek je kriv on, i zahtev je da se uvedu sankcije Srbiji i njemu. Upitan o Milanu Radojičiću, odnosno o njegovoj imovini i odakle mu oružje, Vučić je rekao da ga tužilaštvo goni za krivična dela koja je sam priznao.

"Istraga će biti nastavljena, optužnica će biti podignuta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sva pitanja koja traže odgovor će dobiti taj odgovor. Sprovodi se istraga ja nisam ni sudija, ni tužilac", rekao je predsednik Srbije.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.