Vučić: Imam još jednu ideju koju ću izneti Siju

Izvor: RTS, 17.Sep.2018, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Imam još jednu ideju koju ću izneti Siju

Hoću da inovativnim tehnologijama Srbija ostvari komparativne prednosti nad zemljama regiona i Evrope, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Pekingu i dodao da će imati "neke čudne molbe" za predsednika Sija.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će tokom sutrašnjeg razgovora sa predsednikom Kine Si Đinpingom nastojati da osigura njegovu posetu Srbiji, ali i da će mu izneti jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ideju koju ne želi do sutra da iznosi u javnost.

"Imam još jednu ideju. Hoću da inovativnim tehnologijama Srbija ostvari komparativne prednosti nad zemljama regiona i Evrope. Imaću neke čudne molbe za predsednika Sija. Nadam se da se neće smejati i da će razumeti šta hoću", objasnio je Vučić.
"Izvešću nešto što ne mogu da kažem sada", rekao je predsednik Srbije.
Takođe, hoće, kaže, da osigura dolazak predsednika Sija u Srbiju, jer "kada on dolazi nema problema".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Želim da osiguram dolazak predsednika Kine u Srbiju

Izvor: Beta Video, 17.Sep.2018

PEKING - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Pekingu da želi da osigura dolazak kineskog predsednika Si Djinpinga u Srbiju i da će to pokušati da ostvari tokom sutrašnjeg sastanka sa njim. ``Sutra ću da izvedem nešto, da osiguram dolazak predsednika Šija u Srbiju, kad predsednik...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.