Izvor: RTS, 29.Sep.2022, 10:37

Vučić: Francuske kompanije dobrodošle u Srbiji

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da je Srbija mesto gde su francuske kompanije dobrodošle i gde one dobro posluju.
Aleksandar Vučić je posle sastanka sa predstavnicima francuskog poslovnog udruženja Pokret francuskih kompanija–MEDEF na Instagramu napisao i da je njihovo sve veće prisustvo u našoj zemlji "najbolja preporuka drugim kompanijama da im se pridruže".

"Najbolji dokaz da je Srbija mesto gde su francuske kompanije dobrodošle, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gde su zadovoljne i dobro posluju jeste upravo kontinuirano povećanje investicija, izvoza i proizvodnih kapaciteta francuskih kompanija koje već uspešno posluju u Srbiji, a njihovo prisustvo je najbolja preporuka drugim kompanijama da im se pridruže. Živela Srbija! Živela Francuska!", napisao je Vučić na Instagramu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Francuske kompanije dobrodošle

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2022

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nakon sastanka sa predstavnicima Francuskog poslovnog udruženja "Pokret francuskih kompanija" (MEDEF) da je kontinuirano povećanje francuskih investicija, izvoza i proizvodnih kapaciteta najbolji dokaz da su kompanije iz ove zemlje dobrodošle u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.