Vučić: Formiaćemo kancelariju za upravljanje javnim ulaganjem

Izvor: Beta Video, 13.Nov.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Formiaćemo kancelariju za upravljanje javnim ulaganjem

BEOGRAD- Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će na sledećoj sednici Vlade Srbije biti formirana kancelarija za upravljanje javnim ulaganjem, koja će rukovoditi obnovom javnih objekta - bolnica, škola, gerontoloških centara i domova za nezbrinutu decu i decu ometenu u razvoju. On je naveo da za to neće uzimati kredite, da će najveći deo sredstava biti izdvojen iz državnog budžeta, ali i da će zamoliti evropske i druge partnere da učestvuju u toj akciji.(CH 4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Kancelarija za obnovu 3.000 škola i domova zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2015

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će na sledećoj sednici Vlade Srbije biti formirana kancelarija za upravljanje javnim ulaganjem, koja će rukovoditi obnovom javnih objekta - bolnica, škola, gerontoloških centara i domova za nezbrinutu decu i decu ometenu u razvoju...Vučić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.