Vučić: Druženje sa divnom dečicom i dobrim ljudima FOTO

Izvor: B92, 14.Jan.2021, 18:47

Vučić: Druženje sa divnom dečicom i dobrim ljudima FOTO

Jedan lep snežni dan ulepšalo je druženje sa divnom dečicom i dobrim ljudima u hotelu Tornik na Zlatiboru, piše na Instagramu predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije prisustvovao je danas svečanosti povodom puštanja u rad panoramske gondole na Zlatiboru.

"Došao sam ovde ne zbog razgovora političkih partija, mada smo i za to smo spremni, nego zato što podržavamo ovaj veliki projekat i sve što dobro donosi našim građanima. Od mene nećete čuti da je gondola loša zato što je njenu izgradnju inicirao neko drugi, bilo bi sramota da to govorim. Pomoći ćemo oko početne stanice i nekih drugih stvari", istakao je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆU JE JEDNA STVAR ULEPŠALA DAN NA ZLATIBORU: Prizor koji oplemenjuje dušu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021

Lep prizor sa Zlatibora tokom posete predsednika Vučića..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas na Zlatiobru gde je prisustvovao svečanosti povodom puštanja u rad panoramske gondole...A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)..Nakon završetka svečanosti, predsednik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.