Vučić: Dobar razgovor s Blerom

Izvor: B92, 20.Jun.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Dobar razgovor s Blerom

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je imao dobar razgovor za Srbiju sa bivšim premijerom Velike Britanije Tonijem Blerom.

Bler je, nakon što je otišao s funkcije premijera Velike Britanije, osnovao "Tony Blair and associates", organizaciju koja je se bavi lobiranjem.

Vučić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje da li vlada planira da angažuje Blera ili njegovu firmu, rekao da je sa Blerom razgovarao o planu Srbije za Evropu i evropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putu.

"To što oni danas o Srbiji govore veoma pozitivno, čini mi se da je dobar znak za našu zemlju - šta ćemo da radimo u budućnosti, o tom potom", rekao je Vučić.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče u Beogradu sa bivšim premijerom Velike Britanije Tonijem Blerom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.