Vučić: Bavim se istraživanjem ozbiljnije nego oni

Izvor: B92, 09.Avg.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Bavim se istraživanjem ozbiljnije nego oni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je predstavnicima opozicionih prtija da ne mogu da ga pobede samo ujedinjavanjem bez jasne politike.

"Oni (opozicija) ne primećuju i neće da slušaju, ja se istraživanjem bavim mnogo ozbiljnije nego oni. Nemaju oni onoliko proceneta koliko su napisali u novinama. Oni imaju deset posto. Suština je da ne možete da pobeđujete bez politike i sadržaja", rekao je Vučić novinarima u Šidu povodom ujedinjavanja nekoliko opozicionih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranaka u Savez za Srbiju, koji će formalno biti osnovan u septembru.

On je kazao da se ne može pobeđivati zatvaranjem fabrika i ostavljanjem ljudi bez posla i da ne mogu pobediti samo zato što su protiv svega za šta je sadašnja vlast.

"Vi ste dali pečat nezavisnosti i izvukli Srbiju iz pregovora unutar UN i danas govorite da ste protiv onoga što Vučić radi a ne govorite šta je rešenje", kazao je predsednik Srbije.

On je rekao i da su predstvanici budućeg Saveza za Srbiju juče na skupu u Užicu imali više funkcionera i novinara nego građana sa kojima su navodno došli da razgovaraju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.