Vučić: Ako budu imali samo jedan glas više...

Izvor: Mondo, 17.Feb.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ako budu imali samo jedan glas više...

Lider SNS i predsednik Srbije poručio da će građani na beogradskim izborima moći da biraju između 24 liste, od kojih 23 samo čekaju da se ujedine protiv jedne liste.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

On je rekao da znaju da će se, dok je te jedne liste (Aleksandar Vučić- Zato što volim Beograd) voditi računa o gradskoj kasi i javnim finansijama i nastaviti da se gradi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Vučić je na mitingu u Ripnju ukazao da to što su se za beogradske izbore prijavile čak 24 liste govori o tome koliko je primamljiva državna i beogradska kasa.

Biće to, kaže, "festival demokratije", sa 24 liste, od kojih 23 pokušavaju da stvari vrate unazad u prošlost i jednu koja je živela i radila sa građanima, koja ima novih ljudi koji mogu da poprave kvalitet gradske uprave...

"Svi hoće beogradske pare i svi čekaju da se ujedine protiv jedne liste", rekao je i dodao:

"I svi će se ujediniti, iste noći, ako budu imali samo jedan glas više od naše liste", rekao je Vučić i pozvao građane da stoga dobro razmisle kome će dati svoj glas na izborima, koji ?e, kaže, odrediti budućnost Beograda.

Ukazao je da se ne slaže sa Bogoljubom Karićem, koji je govorio pre njega i koji smatra da opozicija nema šanse

"Imaju oni velike šanse. Razlikuje se moj i Bogoljubov pristup. Ti si Bogoljube naučio da gubiš izbore, a ja da pobeđujem i ne volim da potcenjujemo protivnike. Naši protivnici su mnogo snažni", primetio je Vučić.

Podsetio je da je iimao pravo i uoči parlamentarnih izbora kada je ukazivao da će "jedan ambasador u jednoj noći da ih ujedini sve".

"U istoj noći posle parlamentarnih izbora sve ih je ujedinio, kada su upadali u skupštinu i tukli žene. Svi će se i sada ujediniti iste noći, ako budu imali jedan glas više od naše liste", kazao je Vučić i dodao da je zato važno da se brine o svakom glasu.

On je istakao da će se voditi teška borba za budućnost Beograda do poslednjeg trenutka.

NEĆEMO PROTESTOVATI

Najavio je da, za razliku od njih, pristalice liste "Zato što volimo Beograd" neće protestovati ako oni pobede.

Primećuje da je glavni argument opozicije, zbog tolike mržnje što nemaju kasu u njihovom džepu, pošto su ranije uzimali pare iz nje, je "Vučiću pederu."

"Nisam čuo nikakav plan i program. Ako je jedini progam koji nudite Beograđanima "Vučiću pederu" onda je jasno zašto građani glasaju i glasće za ovu listu i njene ozbiljne planove i program", rekao je.

Podsetio je da su pripadnici opozicije već tri godine neprestano najavljivali da će sa lakoćom da pobede SNS u Beogradu.

"Mi ćutimo, vredno radimo i na svim izborima iz pobeđujemo i to sve ubedljvije. Pravili su proteste kada smo pobedili sa 40 odsto razlike. To je nezabeležen slučaj u modernoj Evropi", primetio je.

Rekao je i da je već viđeno kako su upravljali novcem građana i stavljali ga u svoje džepove.

"Stalo im je navodno do Beograda, a Đilas se nijednom nije pojavio u gradskoj skupštini iako je odbornik. Nije govorio baš nijednom u ime građana. Ali se sada pojavio, zajedno sa Ssapićem, njegovim pomoćnikom, koji je tukao ljude u Sopotu po Dijalosovom nalogu. Vide da je beogardska kasa u dobrom stanju, jer je aktuelna vlast uradila mnogo, iako se, kako kažu, svađaju između sebe, i smanjila dug Beogarda za 500 miliona evra", objasnio je on.

Tih 500 miliona oni bi da uzmu u svoje džepove, rekao je.

Kako je rekao izgrađen je i otvoren Muzej savremene umetnosti, Narodni muzej će biti otvoren za mesec dana, muzej koji su njihovi prethodnici zatvorili, Ikea je došla, posle 25 godina, jer su ti isti hteli da uzmu reket i napune svoje džepove.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ti si, Bogoljube, naučio da gubiš, ja da pobeđujem

Izvor: B92, 17.Feb.2018

Beograd -- Lider SNS i predsednik Srbije poručio je na mitignu u Ripnju da na beogradskim izborima 23 liste čekaju da se ujedine protiv liste oko SNS...Prema njegovim rečima, to što su se za beogradske izbore prijavile 24 liste govori o tome koliko je “primamljiva državna i beogradska kasa“...“Biće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.